Bangkok dag 2
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
25 Augustus 2018 | Thailand, Bangkok
Later, onderweg, heb ik nog geprobeerd een gesprek aan te knopen met deze Thaise mevrouw maar haar Engels was net niet goed genoeg om het gesprek gaande te houden. Vervolgens vroeg ook een Russische jongen (Gena) aan mijn 'tour-guide' mevrouw waar de Chatuchek markt is, dus geeft ze aan dat hij ook met ons mee kan. Bij aankomst bleken de Amerikaanse meiden niet meer te kunnen en ben ik samen met Gena over de markt gaan lopen. Omdat ik alles in mijn rugzak mee heb te dragen, heb alleen een rok gekocht. Gena gaat morgen weer naar huis dus heeft een tas vol souvenirs gekocht: oliën, kruiden, portemonnees, magneten, zeep etc. Ik had al een tijdje gezien dat ze verse kokosnoten verkopen, die ik steeds al wilde halen maar het was er nog niet van gekomen. Nu wel, we kochten een verse kokosnoot en hebben het sap gedronken. Gena en ik zijn ook weer samen terug gereisd, want het bleek dat hij een paar huizen verderop verbleef.
Ik was rond een uur of vier ‘thuis’, wat uitgerust en ben toen mijn verdere tocht gaan uitstippelen. Mijn plan om naar het Zuiden te gaan heb ik geskipt, daar is geen tijd meer voor. Ik blijf dus in midden Thailand en wil graag naar het eiland Koh Chang, dat in Zuid-Oost Thailand ligt. ‘s Avonds raakte ik aan de praat met een meisje in ‘t hotel, ze heet Clara. In de avond gaat ze met Gena en mij mee uit eten en als we terug in ’t hostel zijn doen we nog wat kaart spelletjes.