Bangkok - Kanchanaburi
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
27 Augustus 2018 | Thailand, Kanchanaburi
Eenmaal in de trein verbaasde het ons hoe dicht de huizen aan de ‘railway’ staan. Vanuit de trein zou ik de daken van de huizen kunnen aanraken. Ook tuinen, met of zonder hek, grenzen aan de ‘railway’. Gelukkig rijden daar maar 4 treinen per dag langs. De trein was vrij comfortabel, dus Gonzalo viel al snel in slaap. Ik heb een vriendin gebeld. Bij de verschillende stations kwamen er mensen de trein in, die probeerden eten aan je te verkopen.
Aan het eind van de middag komen we aan op station Kanchanaburi. Het hostel is het nog geen 400 meter daar vandaan. Als we in onze kamer komen raakt Ganzalo al snel in contact met Nacho, een jongen uit Seville. Dus hebben een heel gesprek in het Spaans. Ik probeer het te volgen maar vang maar een paar dingen op, dus gaan ze over in Engels zodat ik het begrijp.
‘s Avonds lopen we de ‘horeca straat’ in waar we al snel een ‘vegan’ restaurant vinden met heerlijk eten. Terug in ‘t hostel speelde Nacho op zijn gitaar en hebben we met z'n 3en allemaal liedjes gezongen. Ook ontmoette ik daar 2 Engelse meiden, zij vertelden dat ze de volgende dag naar ‘de watervallen’ zouden gaan. Net als Gonzalo en ik van plan waren. We besloten bij goed weer samen te gaan. ‘s Avonds poolen in een bar, om vervolgens in een andere bar dart te spelen.