Queenstown deel 2
Blijf op de hoogte en volg Lotte
07 Februari 2019 | Nieuw Zeeland, Queenstown
Voor avondeten moeten we ergens koken dus de jongens komen op het idee het op de parkeerplaats van de Mac te doen. Jamie en ik kijken elkaar aan, zo van, dat kan nooit goed gaan maar zij geven aan het vaker gedaan te hebben.
Dus wij gaan koken en terwijl onze rijst en de pasta van de jongens in de pan is komen de mensen van de Mac nr buiten om aan te geven dat dit niet kan. Of wij kunnen vertrekken.
Luis en ik gaan met Fenna een andere plek zoeken, terwijl Jamie en Nico naar de liquor store gaan om alcohol te halen want we willen vanavond uit. We moeten voorzichtig rijden omdat het eten in de pan los in de auto staat.
We koken aan het water van een meer waar we heel mooi de zonsondergang kunnen bekijken. Als Luis klaar is help hij mij met onze curry aangezien dat langer duurt om maken dan pasta en saus.
Na het eten gaan de eerste biertjes open voor het drankspel. Al drink ik alleen l&p en Luis cola, omdat wij de Bob's moeten zijn voor later naar een van de clubs.
Na bier is er vodka. Het spel is heel leuk want er zijn allemaal opdrachten zoals Luis en Nico die met elkaar moesten dansen, maar ook persoonlijke dingen zoals wat hebben Lotte en Luis met elkaar gemeen. Deze momenten realiseren we elkaar hoe goed we elkaar hebben leren kennen en zoveel dichter naar elkaar zijn gegroeid als groep deze afgelopen maand.
Rond half 12 gaan we de stad in. Luis had gehoord van een club. Een die heel leuk moet zijn, dus we gaan daarheen.
De eerste twee nummers zijn heel leuk, maar later is het niet mijn stijl. Ook Luis vond het niet heel geweldig, waardoor we besluiten naar buiten te gaan.
Daar we de hele nacht gepraat over diepe topics terwijl de andere 2 nog in de club waren. Op een gegeven moment zien we vanaf het balkon hoe Jamie en Nico buiten op een bankje zitten en wij gaan naar ze toe. Jamie trekt mij meteen mee. Ze is helemaal is paniek want er speelt iets tussen haar en Nico (ik zeg dat al 4 weken tegen haar maar ze realiseert het nu pas, tja soms heb je daar alcohol voor nodig) ze is in de war door haar gevoel. We gaan naar een andere club waar Jamie en ik ruim een half uur onszelf in de wc opsluiten om praten over wat er is gebeurd, en wat ze nu wil.
De tweede club is nog erger dus we besluiten maar terug te gaan naar de auto, aangezien we nog een half uur naar de camping hebben te rijden. In de auto praten Jamie en ii verder.
Als we aankomen op de campground besluiten we dat Luis en ik even weg gaan zodat de andere 2 kunnen praten. Het is echter heel koud dus Luis en ik staan om 4 uur 's nachts in de kou met een dekentje om ons heen te kijken naar de lichtjes van Arrowtown. Uiteindelijk gaan we Ruby maar in omdat het te koud is buiten te blijven. Rond half 6 ligt iedereen in bed en hoor ik het verslag van Jamie, ze gaan daten, so cutee...