Christchurch deel 3
Blijf op de hoogte en volg Lotte
13 Januari 2019 | Nieuw Zeeland, Christchurch
Als we 's avonds weer naar een zelfde parkeerplaats rijden waar we elke nacht tot nu toe in Christchurch hebben gestaan, zien we onderweg een paard.
Eenmaal terug, lopen Nico en ik terug naar het paard met de blaadjes van onze bloemkool (we hadden geen wortels meer). Helaas heeft het paard geen interesse in ons.
De volgende ochtend brengt Nico hun auto naar Luis en Anna. Wij beloofden hem achterna te komen, zodat hij meteen bij ons kon instappen want het regent.
Tja... wij waren de tijd vergeten terwijl we de auto opruimde en het beddengoed moesten verschonen, vandaar dat hij ons een app stuurde. We zijn we snel naar hem toe gegaan en was hij drijfnat. Oeps...
Het weer is heel slecht, na boodschappen te hebben gedaan en een douche te hebben genoten, gaan we de was doen. Helaas gaat dit helemaal fout, vooral Jamie's kleding heeft nieuwe vlekken erop en zelfs een vest die stuk is gegaan door de wasmachine. Bovendien is de kleding alles behalve droog na 3x de droger te gebruiken..... Geweldig.
Gelukkig maakt Nico wel een nieuwe vriendschap. Een oudere vrouw komt elke dag naar dit café en praat met mensen. Nico heeft ruim een uur met haar ges[roken. Ze heeft zelfs een kaart voor hem getekend voor Akaroa, de plek waar we nu heen gaan. Super lief van haar. De eigenaar van het cafe bedankt Nico vooral omdat hij degene is, die ooit het langst een gesprek met haar gehad heeft.