Glenorchy
Blijf op de hoogte en volg Lotte
06 Februari 2019 | Nieuw Zeeland, Glenorchy
We doen hier een wandeling door de natuur, en Nico maakt weer foto's. Het is een wandeling door de natuur, eigenlijk om een lake heen. Er zijn heel veel stijgers waar we overheen wandelen aangezien we anders natte broek krijgen.
's Avonds zijn Nico en Jamie druk met het editen van foto's, terwijl zij weer lekker warm in Fenna zitten, koken Luis en ik buiten. Ook deze keer weer krijgen ze hun eten in de auto en eten wij buiten.
Gelukkig mogen we ze later op de avond hen gezelschap houden.
's Avonds hebben we weer leuke en diepe gesprekken met elkaar. Dat is toch wel iets wat wij allemaal aan deze groep waarderen. Dat je over van alles en nog wat met elkaar kan praten niet alleen over oppervlakkige dingen.
De volgende ochtend willen Jamie en Nico vroeg foto's maken van de 'sunrise' in het dorpje . Zij slapen daarom in Ruby, zodat ze meteen de camping kunnen verlaten in de ochtend.
Luis en ik samen in Fenna, zodat wij rustig aan die kant op kunnen rijden. Als we bij Ruby aankomen zien we, dat ze slapen met de gordijnen open. Zo proberen ze te voorkomen een boeten te krijgen. Luis en ik klimmen ook gezellig in Ruby en hebben samen ontbijt. Na eindelijk de kracht te hebben gevonden om de auto uit te gaan en gedoucht te hebben rijden we terug naar Arrowtown, aan de andere kant van Queenstown omdat we nog een wandeling daar willen doen.